Να στείλετε μήνυμα
Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Η προέλευση και ο εορτασμός του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Η προέλευση και ο εορτασμός του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου

2022-09-09

Latest company news about Η προέλευση και ο εορτασμός του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου

Κάθε χρόνο τη δέκατη πέμπτη ημέρα του όγδοου σεληνιακού μήνα, είναι το παραδοσιακό φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου στη χώρα μου. Αυτά είναι τα μέσα του φθινοπώρου το έτος, έτσι καλείται φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου. Είναι επίσης το δεύτερο - μεγαλύτερο παραδοσιακό φεστιβάλ στην Κίνα μετά από το φεστιβάλ ανοίξεων.

Στο κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, ένα έτος διαιρείται σε τέσσερις εποχές, και κάθε εποχή διαιρείται σε τρία μέρη: Το Meng, Zhong, και Ji, έτσι το φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου καλούνται επίσης Zhongqiu. Το φεγγάρι είναι στις 15 Αυγούστου περισσότερα στρογγυλό και φωτεινότερο από τη πανσέληνο σε άλλους μήνες, έτσι καλείται επίσης νύχτα φεγγαριών, φεστιβάλ φθινοπώρου, φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου, φεστιβάλ Αυγούστου, συνεδρίαση του Αυγούστου, φεγγάρι που χαράζει το φεστιβάλ, το παίζοντας φεστιβάλ φεγγαριών, και το φεστιβάλ λατρείας φεγγαριών, ημέρα των κοριτσιών, ή το φεστιβάλ συγκέντρωσης, είναι ένα παραδοσιακό πολιτιστικό φεστιβάλ δημοφιλές μεταξύ πολλών εθνικών ομάδων στην Κίνα. Σε αυτήν την νύχτα, οι άνθρωποι ανατρέχουν στο φωτεινό φεγγάρι στον ουρανό, και αναμένουν με ενδιαφέρον φυσικά τους ταξιδιώτες μιας οικογενειακής συγκέντρωσης που είναι μακριά μακρυά από το σπίτι χρησιμοποιούν επίσης αυτό για να καρφώσουν τις σκέψεις τους στο hometown τους και τους συγγενείς τους. Επομένως, το φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου καλείται επίσης «φεστιβάλ συγκέντρωσης».

Λέγεται ότι το φεγγάρι είναι το πιό στενό στη γη σε αυτήν την νύχτα, και το φεγγάρι είναι το μεγαλύτερο και φωτεινότερο, έτσι έχει υπάρξει μια συνήθεια του εορτασμού και του θαυμασμού του φεγγαριού από τους αρχαίους χρόνους. Υπάρχουν επίσης μερικές θέσεις όπου το φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου τίθεται στις 16 Αυγούστου, όπως Ningbo, Taizhou, και Zhoushan. Αυτό είναι παρόμοιο με όταν κατέλαβε ο κυνόδοντας Guozhen Wenzhou, Taizhou, και Mingzhou, προκειμένου να αποτρέψει την επίθεση των ανώτερων υπαλλήλων και των στρατιωτών δυναστείας Yuan και Zhu Yuantian. Στις 16 Αυγούστου είναι το φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου». Επιπλέον, στο Χονγκ Κονγκ, μετά από το φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου, υπάρχει ακόμα πολλή διασκέδαση, και θα υπάρξει ένα άλλο καρναβάλι στη δέκατη έκτη νύχτα, αποκαλούμενη «χαράζοντας το φεγγάρι».

Ο όρος «φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου» είδε αρχικά στο βιβλίο «λι Zhou», και το πραγματικό εθνικό φεστιβάλ διαμορφώθηκε στη δυναστεία του Tang. Ο Κινεζικός λαός έχει τη συνήθεια του «βραδιού φθινοπώρου και του φεγγαριού βραδιού» στους αρχαίους χρόνους. Το «φεγγάρι βραδιού», δηλ., λατρεύει το Θεό φεγγαριών. Στη δυναστεία Zhou, κάθε φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου έγινε για να χαιρετίσει το κρύο και να λατρεψει το φεγγάρι. Η οργάνωση ένας μεγάλος πίνακας θυμιάματος, και τα τεθειμένα κέικ φεγγαριών, καρπούζια, τα μήλα, οι κόκκινες ημερομηνίες, δαμάσκηνα, τα σταφύλια, και άλλες προσφορές, μεταξύ των οποίων το φεγγάρι συσσωματώνει και καρπούζια είναι απολύτως αναπόφευκτες. Κόψτε το καρπούζι σε μια μορφή λωτού. Κάτω από το φεγγάρι, το άγαλμα του φεγγαριού τοποθετείται στην κατεύθυνση του φεγγαριού, το κόκκινο κερί είναι αναμμένο υψηλό, ολόκληρες οι οικογενειακές λατρείες το φεγγάρι με τη σειρά, και έπειτα η νοικοκυρά κόβει το κέικ φεγγαριών για μια συγκέντρωση. Το πρόσωπο που εφάρμοσε την περικοπή πρέπει να προ-υπολογίσει πόσοι άνθρωποι υπάρχουν σε ολόκληρη την οικογένεια. Εκείνοι που είναι στο σπίτι και εκείνοι που είναι από την πόλη πρέπει να μετρηθούν από κοινού. Δεν μπορούν να κόψουν λίγο πολύ, και το μέγεθος πρέπει να είναι το ίδιο.

Στη δυναστεία του Tang, που βλέπει και που παίζει με το φεγγάρι κατά τη διάρκεια τα μέσα τουφθινοπώρου το φεστιβάλ ήταν αρκετά δημοφιλές. Στη βόρεια δυναστεία τραγουδιού, στη 15η νύχτα του όγδοου σεληνιακού μήνα, οι άνθρωποι παντού η πόλη, είτε πλούσια είτε φτωχή, νέα είτε παλαιά, θα φορούσαν τα ενήλικα ενδύματα, θα έκαιγαν το θυμίαμα και θα λάτρευαν το φεγγάρι για να εκφράσουν τις επιθυμίες τους και να προσεηθούν για την ευλογία του Θεού φεγγαριών. Στη νότια δυναστεία τραγουδιού, ο λαός έδωσε τα κέικ φεγγαριών ο ένας στον άλλο, τα οποία σήμαναν τη συγκέντρωση. Σε ισχύ μερικές, υπάρχουν δραστηριότητες όπως οι χορεύοντας δράκοι χλόης και οι παγόδες οικοδόμησης. Από τις δυναστείες Ming και της Qing, η συνήθεια του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου έχει γίνει πιό επικρατούσα, και πολλές θέσεις έχουν διαμορφώσει το ειδικό τελωνείο όπως το θυμίαμα καψίματος, φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου δέντρων, ανάβοντας φανάρια πύργων, φανάρια ουρανού ρύθμισης, περπάτημα του φεγγαριού, και χορός των δράκων πυρκαγιάς.

Σήμερα, η συνήθεια του παιχνιδιού κάτω από το φεγγάρι είναι μακριά λιγότερο δημοφιλής απ'ό, τι στο παρελθόν. Εντούτοις, είναι ακόμα πολύ δημοφιλές να γίνουν τα συμπόσια για να θαυμάσει το φεγγάρι. Οι άνθρωποι ζητούν το φεγγάρι με το κρασί για να γιορτάσουν τη καλή ζωή ή να επιθυμήσουν τους συγγενείς τους στην απόσταση για να είναι υγιείς και ευτυχείς. Υπάρχει πολλές τελωνείο και μορφές του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου, αλλά όλες ενσωματώνουν την άπειρη αγάπη των ανθρώπων για τη ζωή και το επιθυμητό για μια καλύτερη ζωή.

Guangdong μας Xinle η Co. τροφίμων, ΕΠΕ βρίσκεται σε Chaoshan, Guangdong. Όπου σε Chaoshan, Guangdong, υπάρχει μια συνήθεια της λατρείας του φεγγαριού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου. Το βράδυ, όταν αυξάνεται το φεγγάρι, η οργάνωση γυναικών μια περίπτωση στο προαύλιο και στο μπαλκόνι για να προσεηθεί στον αέρα. Τα ασημένια κεριά καίνε υψηλό, τα τσιγάρα καθυστερούν, και τον πίνακα γεμίζουν επίσης με τα καλά φρούτα και τα κέικ ως θυσιαστική τελετή. Υπάρχει επίσης η συνήθεια της κατανάλωσης taro κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου. Υπάρχει μια παροιμία σε Chaoshan: «Ο ποταμός συναντά το στόμα, και taro τρώγεται.» Τον Αύγουστο, είναι η εποχή συγκομιδών taro, και οι αγρότες χρησιμοποιούνται οι πρόγονοί τους με taro. Αυτό συσχετίζεται φυσικά με την καλλιέργεια, αλλά υπάρχει επίσης ένας ευρέως κυκλοφορημένος μύθος μεταξύ των ανθρώπων: το 1279, τα μογγολικά nobles κατέστρεψαν τη νότια δυναστεία τραγουδιού, καθιέρωσαν τη δυναστεία Yuan, και πραγματοποίησαν το σκληρό κανόνα πέρα από τους ανθρώπους Han. Το μΑ FA υπεράσπισε Chaozhou ενάντια στη δυναστεία Yuan. Αφότου καταστράφηκε η πόλη, οι άνθρωποι θανατώθηκαν. Για να μην ξεχαστεί η πικρία του κανόνα των ανθρώπων της HU, οι πιό πρόσφατες γενεές πήραν το ομώνυμο taro και του «κεφαλιού της HU», και η μορφή είναι παρόμοια με ένα ανθρώπινο κεφάλι, προκειμένου να πληρωθεί ο σεβασμός στους προγόνους τους, ο οποίος έχουν περάσει κάτω από από γενιά σε γενιά και υπάρχει ακόμα σήμερα. Οι καίγοντας πύργοι νύχτας μέσος-φθινοπώρου είναι επίσης δημοφιλείς σε ισχύ μερικές. Το ύψος του πύργου ποικίλλει από 1 έως 3 μέτρα, και αποτελείται συνήθως από τα σπασμένα κεραμίδια. Οι μεγαλύτεροι πύργοι αποτελούνται επίσης από τα τούβλα, που αποτελούν το περίπου 1/4 του ύψους του πύργου, και συσσωρεύονται έπειτα με τα κεραμίδια, αφήνοντας ένα στην κορυφή. Το στόμα του πύργου χρησιμοποιείται για την έγχυση καυσίμων. Στο βράδυ του φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου, θα αναφλεχτεί και θα καεί. Τα καύσιμα είναι ξύλινα, μπαμπού, φλοιός ρυζιού, κ.λπ. Όταν η πυρκαγιά είναι ακμάζουσα, η σκόνη κολοφωνίων ψεκάζεται, και οι φλόγες χρησιμοποιούνται στην ευθυμία, η οποία είναι εξαιρετικά θεαματική. Υπάρχουν επίσης κανονισμοί για το κάψιμο των πύργων στο λαό. Που καίει τα στοιχεία έως ότου είναι απολύτως κόκκινο κερδίζει, και το πρόσωπο που υπολείπεται από το ή καταρρέει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καψίματος χάνει. Στο νικητή θα δοθεί το ύφασμα, τα επιδόματα, ή τα βραβεία από τον οικοδεσπότη. Λέγεται ότι το κάψιμο της παγόδας είναι επίσης η προέλευση της πυρκαγιάς στην έγερση μέσος-φθινοπώρου όταν αντιστάθηκαν οι άνθρωποι Han στους βάναυσους κυβερνήτες προς το τέλος της δυναστείας Yuan.

Μερικά μέρη της Κίνας έχουν διαμορφώσει επίσης πολύ ειδικό τελωνείο φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου. Εκτός από την προσοχή του φεγγαριού, την προσφορά των θυσιών στο φεγγάρι, και την κατανάλωση των κέικ φεγγαριών, υπάρχει επίσης δράκος πυρκαγιάς που χορεύει στο Χονγκ Κονγκ, παγόδες σε Anhui, δέντρα μέσος-φθινοπώρου σε Guangzhou, που καίνε τις παγόδες σε Jinjiang, προσοχή φεγγαριών σε Shihu σε Suzhou, λατρεία φεγγαριών των ανθρώπων Dai, και το άλμα φεγγαριών των ανθρώπων Miao, άνθρωποι ήχων καμπάνας κλέβει τα πιάτα φεγγαριών, χορός σφαιρών των ανθρώπων Gaoshan, και ούτω καθεξής.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-768-5880999
Βιομηχανική περιοχή Guoyi, κωμόπολη Anbu, ζώνη Chao'an, πόλη Chaozou, Guangdong, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε