Να στείλετε μήνυμα
Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Ειδική υποστήριξη που παλεύει με covid-19
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Ειδική υποστήριξη που παλεύει με covid-19

2020-04-16

Latest company news about Ειδική υποστήριξη που παλεύει με covid-19

Covid-19, ο μεγαλύτερος εχθρός ολόκληρου του κόσμου που το 2020 προκάλεσε τα εκατομμύρια των ανθρώπων μολυσμένων. Όπως είναι γνωστό, η οικονομία κάθε χώρας έχει επηρεαστεί βαθειά λόγω της διάδοσης covid-19 συνολικά. Το σχολείο, το εστιατόριο & ο κινηματογράφος ήταν κλειστοί, προσωπικό αρχισμένης της επιχειρήσεις εργασίας από το σπίτι, όλη η αγορά που κινήθηκε αργά.

 

 

Η Κίνα ήταν η πρώτη χώρα αντιμετώπισε αυτήν την καταστροφή, η οικονομία της Κίνας επηρεάστηκε επίσης κατά τη διάρκεια της διάδοσης του ιού. Ευτυχώς, ο ιός έχει ελεγχθεί πολύ από τους εργαζομένους υγειονομικής περίθαλψής μας & την κυβέρνησή μας.

 

 

Έχουμε αντιμετωπίσει αυτήν την καταστροφή, και συνολικά καταλαβαίνουμε ότι ποιες δυσκολίες ο συνεργάτης & οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν τώρα. Αναφερόμενος στη φιλοσοφία επιχείρησής μας που είναι «ο πελάτης είναι σημαντικότερος», είμαστε πρόθυμοι να θυσιάσουμε το κέρδος μας προκειμένου να σας υποστηρίξουμε να μετριάσουμε την πιθανή αποδοτικότητα πτώσης.

 

Μετά από τη λεπτομερή εσωτερική συζήτηση, έχουμε επιτύχει μια συμφωνία για την ειδική υποστήριξη για το μόνο πράκτορα ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΜΕ.  Η περιγραφή λεπτομέρειας είναι η ακόλουθη:

  • Ομάδα υποστήριξης: Ο μόνος πράκτορας περιοχής ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ.
  • Διάρκεια υποστήριξης: Από την 1η Απριλίου - 30 Απριλίου 2020
  • Όρος υποστήριξης: Κάνετε τη διαταγή & καθαρίστε επάνω την πλήρη πληρωμή μέσα στη διάρκεια υποστήριξης. (Τα αγαθά μπορούν να παραχθούν σύμφωνα με την απαίτησή σας.)
  • Όροι υποστήριξης: 2% του ποσού διαταγής.

Παρακαλώ υπενθυμίζεται. Στεκόμαστε πολύ πίσω από σας να μοιραστούμε όλη την ώρα τις προκλήσεις σας μπροστά από σας.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-768-5880999
Βιομηχανική περιοχή Guoyi, κωμόπολη Anbu, ζώνη Chao'an, πόλη Chaozou, Guangdong, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε